Tarih: 23 Eylül 2017, 06:33

YayınTarihi: 23.09.2017

ALZHEİMER UNUTULMADI

Alzheimer unutulmadı Karabağlar Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği tarafindan 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla düzenlenen "Alzheimer Farkındalik Paneli" Bozyaka yapıldı. Panelde Alzheimer hakkında bilgiler verilirken, ilaç kullanımının öneminden de söz edildi. Karabağlar Kent Konseyi ve Türkiye Alzheimer Derneği işbirliği ile düzenlenen panel, Bozyaka Kültür Merkezi alt salonunda izleyicilerle buluştu. Etkinlik öncesinde üstü açık otobüsle şehir turu yapan panelist ve kent konseyi üyeleri, farkmdalik yaratmak için "Alzheimer 'dan korunabilirsiniz" sloganlan ile vatandaşlara seslendi. Etkinliğe Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık'ın yanı sıra Karabağlar Belediye Başkan Yardımalan Ceyhan Kayhan, Güven Güngörmüş ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Etkinlik öncesinde Alzeimer rengi olan mor renkli bileklikler izleyicilere dağıtıldı.