Tarih: 12 Kasım 2018, 08:58

Atatürk, Karabağlar'da da Anıldı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yılında Karabağlar Kaymakamlığı'nda düzenlenen anma törenine katıldı. Törene, Başkan Selvitopu'nun yanı sıra Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç’un yanı sıra Garnizon Komutanı Albay Orhan Kadir Gök de katıldı. Atatürk anıtına çelenk bırakan Başkan Selvitopu buradaki törenin ardından, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen anma etkinliğine katıldı. Okullar arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dallarında ödül alan öğrencilere madalyalarını veren Selvitopu, öğrencilerle de hatıra fotoğrafı çekildi. Etkinlikte, Vali Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Dillerde Atatürk" videosu ve "Atatürk Güneşi" isimli oratoryo büyük beğeni topladı.

KARBEM Öğrencileri de Ata'sını unutmadı

Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nde de anma töreni düzenlendi. Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Güven Güngörmüş'ün katılımıyla gerçekleşen törende KARBEM öğrencilerinin hazırladığı oratoryo ilgi ile izlendi.