Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 04 Haziran 2018, 09:44
Okunma: 791 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, “Başımızın üzerinde yeriniz var”

İlçedeki tüm öğrencilere ve okullara imkânlar ölçüsünde destek olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Biz bu konulara asla siyasi gözle bakmıyoruz. Çocuklarımız her şeye layıklar.  Hangi görüşte olursa olsun bu ülkenin yurttaşının, vatandaşının her zaman başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.

 

Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencilerin ücretsiz ve kaliteli eğitim alması amacıyla kurulan Karabağlar Sosyal Etkinlik Merkezi’nin (KARBEM) yılsonu gösterisi, Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Etkinliğe Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Milletvekili Adayı Ednan Arslan, siyasi parti ilçe temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

KARBEM’den büyük mutluluk duyuyoruz

Etkinlikte velilere ve öğrencilere seslenen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, öğrencilerin KARBEM’de aldıkları başarılı sonuçlardan memnuniyet duyduklarını belirterek, bu konuda emeği geçen KARBEM yetkilileri ve öğretmenlere teşekkür etti. Eğitim ve sağlığın önemine değinen Başkan Selvitopu, “Bir ülkenin gelişmişliği eğitimiyle, sağlığıyla ölçülen konular. Gelişmiş ülkeler bunu yapıyor. İnsanlar herhangi bir endişeye kapılmadan yaşamlarını sürdürüyorlar. Sizler gelecekte ülkeyi yöneteceksiniz. Ülkenizi ve tarihinizi iyi bilmek zorundasınız. Objektif olarak gelecek planlarını da ona göre yapmak zorundasınız. Donanımlı gençler yetiştirirsek bu ülkede çok başarılı olurlar” dedi.

Öğrencilere ve okullara destek olmayı sürdüreceğiz

Karabağlar Belediyesi olarak tüm öğrencilerin yanında olmaya çalıştıklarını belirten Selvitopu, “Sadece KARBEM değil, ilçedeki tüm okullara destek olmaya çalışıyoruz. Çünkü orada Karabağlardaki ailelerin çocukları okuyor. Onlar her şeye layıklar. Bizler de bu konulara hiçbir zaman siyasi bakmayacağız. Hangi görüşte olursa olsun bu ülkenin yurttaşının, vatandaşının her zaman başımızın üstünde yeri var” dedi.

Çiçek verdi, bisiklet hediye etti.

Konuşmaların ardından tüm KARBEM öğretmenlerine çiçek veren Başkan Selvitopu, deneme sınavlarında derece alan orta öğretim öğrencilerine de CHP Milletvekili Adayı Ednan Arslan ile birlikte bisiklet hediye etti.

Etkinlik birlikte söylenen şarkı ile sona erdi

KARBEM öğrencilerin gerçekleştirdiği tiyatro ve müzik dinletisinin büyük alkış aldığı etkinlik sonunda Başkan Selvitopu, öğretmenler ve meclis üyeleri birlikte sahneye çıkarak “İzmir’in Kavakları” ve “İzmir Marşı’nı” söyledi.

 

 

Top