Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 05 Ekim 2020, 15:51
Okunma: 396 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde can dostları unutmadı. Koronavirüs salgını nedeniyle kapalı kaldıktan sonra yeniden hizmete açılan Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi Kedi Kısırlaştırma Ünitesi’ni ziyaret eden Başkan Selvitopu, Veteriner İşleri Müdürü Murat Aras’tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Karabağlar Belediyesi’nin tüm olanaklarıyla can dostların yanında olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, “İnsanımıza nasıl değer veriyorsak, bir can taşıyan bu hayvanlara da ayrı bir özen göstermemiz gerekiyor. Çünkü yaşamı onlarla birlikte paylaşıyoruz” dedi.

Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi’nin yeniden açılmasıyla Karabağlar’da belediyeye ait hayvan sağlığı merkezlerinin sayısının 3’e ulaştığını hatırlatan Başkan Selvitopu, “Bu merkezlerimizde can dostlarımıza sağlıklı ve nitelikli hizmeti vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Selvitopu ziyaret sırasında kısırlaştırma operasyonu geçirmiş ve sahiplenmeyi bekleyen kedileri uzun süre sevdi. Daha sonra Veteriner İşleri Müdürü Aras ve merkez çalışanlarıyla birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

Ziyarette Başkan Yardımcısı Y. Güven Güngörmüş de yer aldı.

Karabağlar Belediyesi, sahipsiz kedi ve köpeklere, Tahsin Yazıcı Mahallesi’ndeki Nazım Hikmet Hayvan Sağlığı Merkezi, Uzundere’de bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Üçyol Hayvan Sağlığı Merkezi’nde hizmet veriyor. Vatandaşlar 414 81 81 numaralı “Alo Pati” hattından randevu alarak sahipsiz kedi ve köpeklerini, koronavirüs önlemlerinin uygulandığı bu merkezlere getirebiliyor.

Top