Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 20 Haziran 2019, 09:58
Okunma: 548 Kez Görüntülendi

 

Başkan Selvitopu El Emeği Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

İzmir Kadınlar Birliği (İZKAB) ve Karabağlar Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen giyim kursu sergisi açılışı yoğun ilgi gördü.

Yunus Emre Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen sergiye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği’nin eşi Özlem Öneği,  dernek üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Toplam 28 kursiyerin katıldığı içerisinde kıyafetler, kırk yama, kurdele ve el nakışlarının bulunduğu sergiyi gezen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, emeği geçen kadınları kutladı.

Kadınlarımız sosyal yaşamda daha aktif görevler almalı

İZKAB’ın Karabağlar’da ve İzmir’de önemli çalışmalar yaptığını belirten Başkan Muhittin Selvitopu, Ben tüm kadınlarımızı gerçekleştirdikleri çalışmalar için tebrik ediyorum. Bizler de yerel yönetim olarak Karabağlar’da kadınların sosyal yaşamın içerisinde daha aktif görev alması konusunda sosyal projeleri hayata geçiriyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu dönemde Karabağlar’ın her mahallesine bir semt merkezi açmayı hedefliyoruz. diye konuştu.  

Başkan Selvitopu’na teşekkür

İZKAB Başkanı Sebahat Gönden ise, programa katılan ve serginin açılışını gerçekleştiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na ve diğer tüm katılımcılara teşekkür etti.

Top