Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 28 Ekim 2020, 10:45
Okunma: 362 Kez Görüntülendi

Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık ve konsey yürütme kurulu üyeleri,  spora ve sporculara yönelik desteklerinden ötürü Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na ön yüzünde Atatürk portresinin, arkasında da “44” numarayla “Muhittin Selvitopu” adının yer aldığı forma armağan etti. Işık, Başkan Selvitopu’nun her zaman Karabağlar Kent Konseyi’nin yanında olduğunu vurgulayarak, “Başkanımız birincisini düzenlediğimiz ayak tenisi turnuvasında da konseyimize desteğini esirgemedi. Kendisine teşekkürümüzü ifade etmek amacıyla bu formayı armağan ettik” dedi.

Başkan Selvitopu da, Işık ve konsey yürütme kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Karabağlar’da gençlerimizin kötü alışkanlardan uzak tutulması ve sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri için spora özel önem vermeye devam edeceğiz. Uzundere Rekreasyon Alanı yanında yapacağımız Karabağlar Gençlik Merkezi, bu anlamda çok önemli bir işlev görecek. Merkezimizin ihalesi yapıldı. Sonuçlanmasının ardından hemen temeli atacağız” diye konuştu.

Karabağlar Kent Konseyi, Karabağlar Futbol Kulüpleri Birliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi tarafından düzenlenen 1. Ayak Tenisi Turnuvası, 4 ve 11 Ekim tarihlerinde Karabağlar’daki Osman Kibar Spor Sahası’nda gerçekleştirildi. Kadın ve erkek olmak üzere 2 kategoride düzenlenen turnuvaya, 6 kadın, 18 de erkek ayak tenisi takımı katıldı. Kadınlarda Eskiizmir Gençlik Spor, erkeklerde de Bozyaka Spor şampiyon oldu.

Top