Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 23 Şubat 2018, 12:42
Okunma: 851 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu’ndan 2 Günde 5 Mahalle Ziyareti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yoğun belediye işlerinden fırsat buldukça mahalle ziyaretlerine de devam ediyor. Selvitopu bu kez de Kazım Karabekir, Çalıkuşu, Cennetoğlu, General Asım Gündüz ve Bahar mahallesindeki vatandaş ve esnafla buluştu.

Karabağlar’ı katılımcı bir anlayışla yöneten ve yaptıkları her projede vatandaşların, sivil toplum kuruluşlarının da görüş ve önerilerine önem veren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, muhtarlar ve başkan yardımcılarıyla birlikte mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Selvitopu en son yaptığı ziyaretlerde vatandaş ve esnafı ziyaret edip, sorunları tek tek not alarak yerinde tespit yaptı.

Değişen, dönüşen Karabağlar’ı anlattı

Karabağlar ile yaptıkları projeler ve çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgi veren Selvitopu, ilçenin daha modern bir hale gelmesi için çalışmalara aralıksız devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Selvitopu’nun mahalle ziyaretlerine başkan yardımcıları Hüseyin Hepşengünler, Güven Güngörmüş, Ceyhan Kayhan ile Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Muharrem Gülgü, Bahar Mahallesi Muhtarı Ahmet Cankurtaran, Çalıkuşu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eren, Cennetoğlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Ölmez ve General Asım Gündüz Mahallesi Muhtarı Saim Keskin de katıldı.

Top