Tarih: 27 Eylül 2018, 08:07

Başkan Selvitopu’ndan Gazilere Ziyaret

Göreve geldiğinden bu yana gazilerin her zaman yanında olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gaziler Günü  nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret etti.

Başkan Mehmet Gökmen ve üyeler tarafından karşılanan Başkan Selvitopu’na, Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan eşlik etti. Gaziler ve şehitlerin asla unutulmaması gerektiğini ifade eden Başkan Selvitopu, “Hayatını ortaya koyan, gözünü kırpmadan mücadele eden gazilerimizin, Gaziler Günü’nü kutluyorum.  Sizlerin hakkı hiçbir zaman ödenmez, biz de yerel yönetim sizlerin her zaman yanınızda olacağız.” diye konuştu.

Kendisine minnet ve şükran duyuyoruz

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Mehmet Gökmen ise Başkan Selvitopu’na kendilerine verdiği destekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek,  “Başkanımız bizi Gaziler Günü’nde mutlaka ziyaret ediyor. Kendisine minnet ve şükran duyuyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Selvitopu ve Gaziler, Atatürk Anıtı’nın önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.