Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 27 Nisan 2020, 14:33
Okunma: 438 Kez Görüntülendi

Yüzlerce çocuk 23 Nisan'la ilgili çalışmalarını Karabağlar Belediyesi'ne gönderdi.

 

Bayram Coşkularını Paylaştılar

 

Karabağlar'da yüzlerce çocuk, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu, Karabağlar Belediyesi sosyal medya hesaplarından kamuoyuyla paylaştı.

Koronavirüs salgınına karşı önlemler kapsamında evlerinden çıkamayan çocuklar, resim ve şiirlerini “23nisan100yasinda@karabaglar.bel.tr” e-posta adresine gönderdiler. Bu kapsamda yüzlerce çalışma, Karabağlar Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Çocuklar şiir ve resimlerinde özellikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e duydukları sevgi ve özlemi dile getirirken, Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkacaklarını mesajını verdiler.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı olması nedeniyle aylar öncesinden hazırlığını yaptıkları çok özel kutlamaları iptal etmek zorunda kaldıklarına dikkat çekti. Gelecek yıllarda yine meydanlarda olacaklarını ve 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşayacaklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Bu yıl evlerimizde de olsak, 23 Nisan'ı aynı coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızı bu akşam saat 21.00'de İstiklal Marşımızı hep birlikte söylemeye çağırıyorum. Hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi.

 

..........

Top