Tarih: 19 Eylül 2017, 08:55

Yayın Tarihi : 19.09.2017

BİNLERCE İZMİRLİ KAVACIK'A AKIN ETTİ

Binlerce İzmirli Kavanık'a akın etti Karabağlar Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen Kavacık Üzüm Festivali 2. gününde de renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce İzmirli Kavacık Köyü'ne akın etti. Festivalin 2. gününde etkinlikler halk oyunları gösterisiyle başladı. Halk oyunları gösterisinin ardından protokol konuşmalarına geçildi. Festivale CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bavır. Karabaşlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muzaffer Tunçağ, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu, "Kavacık artık Türkiye'de tanınır hale geldi. Bu festivalle daha da tanınacak" dive konuştu.