Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 31 Aralık 2019, 15:14
Okunma: 560 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediyesi’nde sıcak yeni yıl buluşması.

 

Çalışanlardan Başkan Selvitopu’na Sürpriz!

 

Karabağlar Belediyesi çalışanları 2020 yılını, ana hizmet binasında gerçekleştirilen sıcak ve coşkulu buluşmayla kutladı. Belediye çalışanları, Eşi Fügen Selvitopu’yla birlikte kutlamaya katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu sürpriz video görüntüsüyle karşıladı. Karabağlar için daha çok çalışma sözü veren çalışanlar, Başkan Selvitopu’na adaleti simgeleyen heykelcik armağan ettiler. Yeni yıl pastasının kesildiği etkinlikte Başkan Selvitopu, çalışanlarla tek tek tokalaştı, selfie çekti. Meclis üyelerinin de yer aldığı kutlama kapsamında çekiliş yapıldı. Kazananlara armağanlarını Selvitopu çifti ve başkan yardımcıları verdi.

Personele yaptıkları sürpriz nedeniyle teşekkür eden Başkan Selvitopu, “Böyle bir şey beklemiyordum. Çok mutlu ettiniz beni. Elinize, emeklerinize sağlık. Sıkıntı ve sevinci birlikte paylaşmak çok önemli” dedi.

Yeni yılın herkese öncelikle sevgi, saygı, hoşgörü getirmesini dileyen Başkan Selvitopu, “Umarım 2020 yılında Karabağlar’ı daha çok geliştirir, yüceltiriz. Çünkü geçen 6 yılda bunun altyapısını sizlerle birlikte hazırladık. Hedefimiz Karabağlar’ı ve içinde yaşayan 500 bin insanı daha iyi noktalara taşımak. Karabağlar zor, sıkıntılı bir ilçe ama bizim de kararlılığımız, duruşumuz var. Bireylere değil topluma hizmet için buradayız” diye konuştu.

 

 KIZ YURDUNA ZİYARET

 

Başkan Selvitopu ve Eşi Fügen Selvitopu buluşmanın ardından, geçen ay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hizmete açtığı Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek, burada kalan öğrencilerle yeni yıl pastası kesti. Öğrencilere eğitim yaşamlarında başarılar dileyen Başkan Selvitopu, “Yurt binamızda sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Temel amacımız sizlerin evinizdeymiş gibi rahat etmenizi sağlamak” dedi.

Başkan Selvitopu öğrencilere yeni yıl armağanları da verdi.

 

Top