Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 20 Eylül 2018, 12:59
Okunma: 641 Kez Görüntülendi

Esnafımızın her zaman yanındayız 

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yöneticileri ve birliğe bağlı Oda Başkanları, Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Karabağlar Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Muhittin Selvitopu, esnafın bu ülkenin en önemli kesimi olduğunu belirterek, yerel yönetim olarak bundan sonra da esnafa her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu ve Oda başkanları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. İzmir’de en çok esnafın Karabağlar’da bulunduğunu hatırlatan Mutlu, “Başkanımız bize bu süreçte hep destek oldu. Kendisine hem Ahilik Haftası olması nedeniyle hem de vermiş olduğu her türlü destekten dolayı teşekkür etmek için buradayız.” dedi.

Desteğe devam edeceğiz

Başkan Muhittin Selvitopu ise Esnaf ve Sanatkarlar Yöneticileri ile Oda Başkanlarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Esnaf bu ülkenin en önemli kesimi. Biz de yerel yönetim olarak onlara her türlü desteği veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi.

El işlemeli sandık hediye etti

Konuşmaların ardından Zekeriya Mutlu Başkan Selvitopu'na çiçek ve üzerinde Ahi teşkilatını kuran Ahi Evren’in ahilik nasihatının yazılı olduğu tabloyu sunarken, Başkan Selvitopu da Zekeriya Mutlu'ya el işlemeli sandık hediye etti.

Top