Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 23 Ağustos 2017, 12:13
Okunma: 852 Kez Görüntülendi

Göktürk’e Bir Ödülde Başkan Selvitopu’ndan  

Karabağlar’da oturan genç boksör Göktürk Ersungur(13) Romanya’da düzenlenen Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak büyük başarı kazandı. Başkan Selvitopu,  genç sporcuyu makamında kabul ederek altın ve bisikletle ödüllendirdi, Ersungur’a başarılarının devamını diledi.

Karabağlar Akçam Spor Kulübü sporcusu Göktürk Ersungur, antrenörü olan babası Nazım Ersungur ve kulübün yöneticisi Murat Taşkın ile birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar Spor Müdürü Kader Gül de katıldı.

Başkanımızın desteği bize güç verdi

Genç sporcunun babası ve aynı zamanda antrenör olan Nazım Ersungur, ilk defa boks sporunda başarı kazanmış bir sporcuyu belediye başkanının kabul edip ödül verdiğini hatırlatarak, “Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğu bu davranış bize güç verdi, bizi teşvik etti. Göktürk seneye de bu turnuvaya katılacak. Asıl hedefimiz 2024 yılı olimpiyatlarında ülkemize madalya kazandırmak” diye konuştu.

Gençlik Merkezi müjdesi

Karabağlar Belediyesi olarak spora ve sporculara imkânları ölçüsünde her türlü yardımı yaptıklarını,  bundan sonra da yapacaklarını hatırlatan Başkan Selvitopu ise genç sporcu Göktürk’ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Selvitopu ayrıca yapımına başlanacak olan Gençlik Merkezi projesi tamamlandığında tüm spor branşlarının burada antreman sahasının olacağını belirtti.

Altın ve bisikletle ödüllendirdi

Konuşmaların sonunda Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, genç boksör Göktürk Ersungur’u altın ve bisikletle ödüllendirdi.

 

Top