Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 10 Ocak 2018, 09:05
Okunma: 811 Kez Görüntülendi

Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu Başkan Selvitopu'nu ziyaret etti

Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) İzmir Şubesi 14 Ocak'ta sandığa gidiyor. Seçime girecek Çağdaş Demokrat  Harita Mühendisleri'nin yönetim kurulu adayları, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti.

HKMO'nun kurucu üyeleri arasında yer alan ve İzmir Şubesi'nin başkanlığını da yapan Selvitopu'na nezaket ziyareti gerçekleştiren Çağdaş Demokrat Grubun üyeleri, Selvitopu'nun görevde olduğu sürece başarılı ve örnek çalışmalara imza attığını, kendilerinin de seçimi kazanarak aynı anlayışla ve aynı doğrultuda çalışacaklarını söylediler.

 Hedeflerimizi gerçekleştireceğimize söz veriyoruz

Başkan Selvitopu'nu ziyarete grubun üyelerinden Özhan Kaynarca, Ömer Güney, Enver Uzer, Erdem Deniz ve Oğulcan Cengiz katıldı. Grubun üyeleri, beraber üretip beraber yönetmek için 14 Ocak'ta üyeleri sandığa davet etti ve HKMO İzmir Şubesi'nin 16. döneminde Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri'ni desteklemek için 16 nedenin yer aldığı broşürü Başkan Selvitopu'na takdim ettiler. Üyeler ayrıca, hedefledikleri 16 maddelik programı gerçekleştirmeye dair söz verdiklerini de dile getirdiler.

Başkan Selvitopu başarı diledi

Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise Meslek Odalarının ülke değerlerine sahip çıktığını, bu görevlerde bayrağın daha da ileri taşınmasının önemli olduğunu ve bu bağlamda gençlere de önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü belirterek Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu'na başarı diledi.

 

Top