Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 30 Ekim 2018, 08:34
Okunma: 573 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilçede bulunan Şehit Aileleri’yle kahvaltıda bir araya geldi. Ülkemizin bugün dünya ile rekabet edebilmesini, şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğumuzu belirten Selvitopu, “Onları asla unutmayacağız. Onlar her zaman yüreğimizde yaşayacaklar.” dedi.

 

Karabağlar Belediyesi Üçyol Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya Başkan Muhittin Selvitopu’nun yanı sıra Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Emekli Albay Mehmet Gökmen ve dernek yöneticileri ile şehitlerin aileleri ve yakınları katıldı.

Cumhuriyet’in kuruluşu kolay olmadı

Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Muhittin Selvitopu, “Cumhuriyet’in 95’ inci kuruluş yılını hep birlikte kutlayacağız. Cumhuriyet’in kuruluşu kolay olmamıştır. Anadolu halkı, kanıyla canıyla bu ülkeyi, bağımsızlığına kavuşturmuştur. Buradan tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz.” dedi.

Asla unutmamalıyız

Bugün ülkemizin dünya ile rekabet edebilmesini şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğumuzu belirten Selvitopu, “ Onlar sayesinde bizler bir aradayız. Özgürce bu ülkede yaşayabiliyoruz. Bunun kıymetini ve önemini hiçbir zaman unutmamalıyız. Onlar her zaman yüreğimizde yaşayacaklar.” dedi.

 

 

Yaşasın Cumhuriyet,Yaşasın Atatürk

Selvitopu birlikte olmak adına bundan sonra da bu buluşmaları geleneksel hale getireceklerini sözlerine ekleyerek konuşmasını, “Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye” sözleriyle tamamladı.

Başkan’a çiçek sundular

Başkan Selvitopu’nun konuşmasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Mehmet Gökmen ve yönetimi Başkan Selvitopu’na çiçek sunarak, bu anlamlı buluşma için teşekkür etti.

Top