Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 28 Şubat 2018, 14:37
Okunma: 824 Kez Görüntülendi

Herkese Aynı  Anlayış ve Hoşgörüyle Eşit Hizmete Devam Edeceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun 4 yıl önce göreve gelmesinin hemen ardından başlayan “Bölgesel Muhtarlar Toplantısı” tüm hızıyla devam ediyor.  Muhtarlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla düzenlenen toplantının 5’inci turu başladı. Muhtarların ilçelerdeki sorunlarını tek tek not alan Başkan Selvitopu, herkese aynı anlayış ve hoşgörüyle eşit hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İlçenin sorunlarını yakından takip edebilmek, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla mahalle muhtarının katılımıyla Mimkent’te düzenlenen bölgesel muhtarlar toplantısına F. Altay, Üçkuyular, Esentepe, Muammer Akar, General Kazım Özalp, Poligon, Şehitler,Metin Oktay, Esenyalı, Adnan Süvari ve Maliyeciler mahalle muhtarları katıldı.

Kimseye farklı bir bakışımız yok

58 mahallenin 6 bölgeye ayrıldığı ve 5’inci turun gerçekleştiği toplantıda Başkan Muhittin Selvitopu başta olmak üzere, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra İzmirgaz’dan yetkililer de  hazır bulundu Bundan sonra da toplantıların aynı şeklide devam edeceğini belirten Başkan Selvitopu, “Amacımız toplantıları karşılıklı, yüz yüze gerçekleştirerek sorunları incelemek ve çözümler üretmek. Aynı zamanda çıkabilecek aksaklıklara hep birlikte gidermeye çalışacağız. Geçmişte olduğu gibi aynı anlayış ve hoşgörü içerisinde çalışacağız. Kimseye farklı bir bakışımız yoktur. Herkese eşit bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiler

Toplantıda söz alan muhtarlar da bir önceki toplantıda aktardıkları sorunların büyük ölçüde tamamlandığını belirterek Başkan Selvitopu ve belediye çalışanlarına mahalle sakinleri adına teşekkür ettiler.

 

 

Top