Tarih: 18 Eylül 2020, 10:01

Hıfzısıhha’dan Fahrettin Altay’a kadar sıkı denetim

İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği genelge kapsamında Karabağlar’da koronavirüs denetimlerine, Hıfzıssıhha’dan devam edildi. Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Hıfzısıhha’dan Fahrettin Altay Mahallesi başlangıcına kadar esnafı tek tek ziyaret ederek, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasını istedi.

İnönü Caddesi güzergâhının yanı sıra Poligon ve Muammer Akar muhtarlıklarının da olduğu sokakları kapsayan denetimlere, mahalle muhtarları, zabıta, ilçe emniyet, tarım ve orman müdürlüklerinden ekipler de katıldı. Kaymakam Öneği ve Başkan Selvitopu, başta gıda üretimi ve satışı yapanlar olmak üzere farklı iş kollarında çalışan esnafa “hayırlı işler” dileklerini iletti. Esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Öneği ve Başkan Selvitopu, vatandaşlarla da sohbet etti.