Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 24 Aralık 2018, 15:20
Okunma: 796 Kez Görüntülendi


İbrahim Özmen için Karabağlar Belediyesi’nde Tören Düzenlendi

Karabağlar Belediyesi’nde 2009-2014 yılları arasında meclis üyeliği görevi yapan ve hayatını kaybeden İbrahim Özmen için Karabağlar Belediyesi’nde tören düzenlendi.

Törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, geçmiş dönem Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Dikili Eski Belediye Başkanı Osman Güven, önceki ve şimdiki dönem meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ailesi, yakınları ve belediye çalışanları katıldı.

Önemli olan yaşamda iz bırakmaktır

Törende konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Bugün İzmir’in siyasal ve teknik yaşamında önemli görevler üstlenmiş İnşaat Mühendisi İbrahim Özmen’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek,  “Ben kendisiyle birlikte bürokrat olarak da çalıştım. Siyasal yaşam içinde de yer aldık. Hiçbir zaman saygısını, sevgisini yitirmeyen değerli bir kardeşimizdi. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Önemli olan yaşamda iz bırakmaktır. İbrahim arkadaşımız da Türkiye’nin gelişmesi açısından her zaman fedakarlık eden,  mücadele içinde olan bir arkadaşımızdı. Hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Nazım şiiriyle uğurladı

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İbrahim Özmen’in emekten, barıştan, kardeşlikten, demokrasiden, sendikal hak ve özgürlüklerden yana olan bir dostu olduğunu belirtti. Özmen’in ünlü şair Nazım Hikmet’i çok sevdiğini belirten Beko, onu Nazım şiiriyle uğurladı

Çok iyi bir yol arkadaşımı kaybettim

Geçmiş dönem belediye başkanı Sıtkı Kürüm ise İbrahim Özmen’in devrimci doğup, devrimci öldüğünü söyledi. Kürüm,  “Çok iyi bir yol arkadaşımı kaybettim. Çok hizmet ettin. Bizimle de ölesiye çalıştın. İşte bu binada imzan var. Şimdi bu binanın önünden seni uğurluyoruz. Nur içinde yat” dedi.

Son yolculuğuna uğurlandı

İbrahim Özmen’in cenazesi daha sonra cenaze namazı için İlahiyat Fakültesi Camisi’ne getirildi. Burada kılınan namazın ardından Özmen son yolculuğuna uğurlandı.   

Top