Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 23 Mart 2018, 13:21
Okunma: 683 Kez Görüntülendi

“Kadınlarımızı Kentle ve Toplumla Buluşturmak İstiyoruz”

İlçede gerçekleştirdiği projelerle kadınlara değer veren, onların yaşamını kolaylaştıran sosyal faaliyetlerle de gündeme gelen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, hem projeleri anlatmak hem de soruları yanıtlamak amacıyla semt merkezi kadınlarıyla 2’nci tur kahvaltı buluşmalarına başladı. İlçede kadınlara yönelik yaptığı çalışmaları da anlatan Selvitopu “Sizlerin her zaman yanındayız.” mesajı verdi  ve  “Yaptığımız etkinlikler ve açtığımız merkezlerle kadınlarımızı kentle, toplum ve insanlarla buluşturmak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Aşık Veysel Semt Merkezi’nde başlayan 2’nci turun ilk kahvaltısına Başkan Muhittin Selvitopu’nun yanı sıra Aşık Veysel Mahalle Muhtarı Ahmet Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı Y. Güven Güngörmüş ile semt merkezi kursiyerleri katıldı.

 

Her mahalleye semt merkezi

Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda kadınlar ayrıca,  kendi yörelerine özgü yiyecekleri de kahvaltıya getirerek tam bir görsel sunum gerçekleştirdiler. Kahvaltı sonrası ilçede devam eden projeleri anlatan Başkan Selvitopu, ilçeye yeni bir kimlik kazandırmayı amaçladıklarını söyleyerek amaçlarının 58 mahalleye semt merkezi açmak olduğunu ifade etti.

Sizlerin her zaman yanınızdayız

Kadının olduğu yerde her zaman saygı ve sevgi olduğunu belirten Selvitopu, “Yerel yönetimler olarak Karabağlar’da imkânı olmayan veya çeşitli sebeplerle hayatın kıskacında kalan kadınlara ulaşmaya çalışıyoruz. Onlara bir nebze olsa da hayatlarına katkı koymaya çalışıyoruz. Kadınlarımızı bütün yaşam sürecince yaşamın bir parçası olduğunu asla unutmamamız gerekir. Yaptığımız etkinlikler ve açtığımız merkezlerle kadınlarımızı kentle, toplum ve insanlarla buluşturmak istiyoruz. Karabağlar’da hiçbir kadınımız kendini yalnız hissetmesin, Karabağlar Belediyesi her zaman sizlerin yanında.” diye konuştu.

Günün anısına fotoğraf çekildiler

Konuşmaların ardından Başkan Selvitopu ile Aşık Veysel Semt Merkezi kadınları günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

 

 

 

Top