Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 30 Aralık 2021, 17:11
Okunma: 416 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri ve belediye personeliyle birlikte ana hizmet binasındaki Muzaffer İzgü Salonu'nda, yeni yıl kutlamasında buluştu. 2022'nin herkese sağlık, mutluluk ve umut getirmesini dileyen Başkan Selvitopu, “Sevgi, saygı ve hoşgörü içinde çalışarak Karabağlar'a sahip çıkmaya ve 500 bin insanımıza eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.

Karabağlar Belediyesi'nin güçlü kurumsal yapısıyla bugün iyi bir noktada olduğunu belirten Başkan Selvitopu, “Birçok sıkıntıyı hep birlikte aşarak bugünlere geldik. Meclis üyelerimizle, işçilerimizle, memurlarımızla bir bütün olarak hizmet veriyoruz. Kamuoyunda da saygın bir noktadayız. Bize emanet edilen her kuruşu 500 insanı gözeterek özenle ve dikkatle harcamayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Tesisler hizmete açıldı

Karabağlar'a değer katacak birçok tesisin 2021 yılında hizmete açıldığını hatırlatan Başkan Selvitopu, şunları söyledi:

“Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi, İzmir'in bu anlamda 2 büyük tesisi oldu. Nasreddin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi'ne çocuklarınızı mutlaka götürün. İçi çok farklı, ilgi çekecek bir noktaya geldi. Bunlar gibi toplam 6 büyük tesisi Karabağlar'a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi en büyük hedeflerimizden biri Karabağla'ı büyük bir meydana kavuşturmak. Hukuksal sorunlar çözüldüğünde 42 dönümlük örnek bir meydanımız olacak. Tüm bu çalışmaları birlikte yapıyoruz. Karabağlar Belediyesi 1500 çalışanıyla bunları üretebiliyor. Bu çok önemli bir gösterge. Birçok kurumda daha fazla istihdam olmasına rağmen bu ölçekte uygulamaları ne yazık ki göremiyoruz. O nedenle hepinize alınteri ve emeğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.”

Başkan Selvitopu kimsenin dini inancı, etnik kökeni, nereli olup olmadığına bakmaksızın, 500 bin insana eşit uzaklıkta hizmet vermeye devam edeceklerini vurgulayarak, “Bu ülke hepimizin. Bu kent hepimizin. Karabağlar hepimizin. Hep birlikte Karabağlar'a sahip çıkmaya devam edersek, çok daha iyi günlere gideriz. 2022 yılında da böyle bir anlayışla, el ele kol kola, sevgi ve saygı içinde yürüyelim. Emekleriniz için tekrar teşekkür ediyor, güzel bir yeni yıl geçirmenizi diliyorum” dedi.

Başkan Selvitopu'nun konuşmasının ardından hep birlikte yeni yıl pastası kesildi.

Öte yandan Başkan Selvitopu, Uğur Mumcu Sosyal Tesislerini de  ziyaret ederek yönetici ve çalışanların yeni yılını kutladı.

Top