Tarih: 16 Mayıs 2018, 09:24

Karabağlar Belediyesi, Mahallelerde İftar Sofraları Kuracak

Karabağlar Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın bolluk ve bereketini, mahallelerde kuracağı iftar sofraları ile paylaşacak. Binlerce kişiye ulaşacak olan iftar dayanışma yemeklerinin yanı sıra yine ilçedeki camilerde teravih namazlarında vatandaşlara şerbet de ikram edilecek.

Karabağlar Belediyesi’nde iftar dayanışma yemekleri Ramazan’ın ilk günü Maliyeciler Mahallesi’de başlayacak, Belirlenen tarihlerde sırasıyla Ali Fuat Cebesoy, İhsan Alyanak, Yaşar Kemal Mahallesi(TOKİ), Yunus Emre Mahallesi, Kavacık Köyü, Selvili Mahallesi, Bozyaka Mahallesi, G. Asım Gündüz Mahallesi, Karabağlar Mahallesi, Devrim, Gazi ve Reis Mahalleleri ile devam edecek.

Ramazan Ayı’nın barış, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi ayı olduğunu belirten Başkan Selvitopu Ramazan Ayı’nın tüm vatandaşlarına ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.