Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 13 Nisan 2020, 12:24
Okunma: 574 Kez Görüntülendi

Koronavirüs salgınına karşı mücadele ve önlemler sistemli şekilde sürüyor.

 

Karabağlar Belediyesi'nden Maske Ve Eldiven

 

Karabağlar Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı önlem çalışmaları kapsamında pazaryerlerine alışverişe gelen vatandaşlara ve esnafa, maskeyle eldiven dağıttı.

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Vatan Mahallesi, Bozyaka, Yaşar Kemal ve Yunus Emre pazaryerlerinde sabah erken saatlerden itibaren çalışmalara başladı. Pazaryerlerinin giriş ve çıkışları dışında diğer tüm noktalar kapatılırken, girişlere ayrıca el dezenfektanları konuldu. Alışverişe gelen tüm vatandaşlara maske ve koruyucu eldiven dağıtan zabıta ekipleri, onlardan dezenfektan kullanmalarını, alışveriş sırasında da sosyal mesafeye uymalarını istedi.

Pazarcı esnafının tamamını da dolaşan ekipler, satıcılara maske ve koruyucu eldiven dağıttı. Bunları takmadan satış yapan esnaf uyarıldı.
İçişleri Bakanlığı'nın pazaryerleriyle ilgili yayınladığı son genelgeye dayanılarak, esnafın tezgah aralarını yeterince aralık bırakıp bırakmadıkları da kontrol edildi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca açıkta ürün satışına izin vermezken, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlara da evlerine dönmeleri konusunda uyarılarda bulundu.
Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,
“Evde Kal” ve “Ürünleri elimizle seçmeyelim ve alışverişimizi tamamlayıp hemen evimize dönelim” uyarıcı yazılarını tüm pazarcı esnafına dağıtarak bu konuda duyarlı olunmasını istedi. Maske, eldiven dağıtımlarıyla kontrol uygulamaları ilçede bulunan 12 pazaryerinde aralıksız devam edecek.

 

 

Top