Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 21 Mayıs 2018, 07:45
Okunma: 777 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediyesi’nden Sevgi, Saygı, Hoşgörü İftarı

 

Karabağlar Belediyesi’nin mahallelerde düzenleyeceği Ramazan Ayı iftar dayanışma yemeklerinin ilki Maliyeciler Mahallesi’nde yapıldı. İftara katılan Başkan Muhittin Selvitopu, Ramazan Ayı’nın tüm insanlara sevgi, saygı ve hoşgörü getirmesini dilerken, Filistin’de hayatlarını kaybeden insanlar içinde “Onlara Allah’tan Rahmet diliyorum. Umarım bu acılar bir daha yaşanmaz bunu yapanları da lanetliyoruz” diye konuştu.

Karabağlar Belediyesi tarafından Maliyeciler Mahallesi’nde düzenlenen iftar dayanışma yemeğine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Maliyeciler, Şehitler, Metin Oktay ve Salih Omurtak Mahalle Sakinleri katıldı.

Bu acılar bir daha yaşanmasın

Vatandaşlara yemek servisi yapan ve daha sonra onlarla iftar açan Başkan Selvitopu iftarın ardından kısa bir konuşma yaptı. Mahalle sakinlerine hayırlı Ramazan geçirmelerini dileyen Selvitopu ayrıca Filistin’de hayatlarını kaybeden Filistin halkı için de “Allah’tan Rahmet diliyorum. Umarım bu acılar bir daha yaşanmaz, günahsız ve silahsız insanların katledilmesini lanetliyoruz” dedi.

Bu ülkenin zenginlikleri 200 milyona yeter

Ramazan Ayı’nın hoşgörü, sevgi, saygı ve birlikteliğin paylaşıldığı aylar olduğunu hatırlatan Selvitopu “Bu aylarda vatandaşlar bir araya gelerek, sofrayı, dertleri, sevgiyi hoşgörüyü paylaşır. Bende Bu Ramazan’ın hayırlar getirmesini diliyorum. Bu ülkenin zenginlikleri 80 milyona değil 200 milyona yeter. Yeter ki biz birlikte olmayı, kardeşçe hareket etmeyi bilelim. Birbirimize saygıyı ve sevgiyi esirgememeyi bilelim” dedi. 

Top