Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 27 Ağustos 2018, 09:07
Okunma: 654 Kez Görüntülendi


Karabağlar, İstikrarlı Yapısıyla Büyümeye Devam Edecek

Çalışanlarıyla bayramlaşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin istikrarlı yapısıyla bugünlere geldiğini belirterek “Önümüzde zor günler var. Ekonomik zorluklar bizleri bekliyor. Buna karşı hazırlıklıyız. Karabağlar Belediyesi istikrarlı yapısıyla büyümeye devam edecek” diye konuştu.

Başkan Muhittin Selvitopu, Başkan Yardımcıları, DİSK Genel İş 5 no’lu şube başkanı Ali Haydar Kara ve Kar-Bel A.Ş.’nin müdürü ile birlikte Temizlik İşleri Şantiyesi’nde çalışanlarla bayramlaştı. Tüm çalışanların bayramını kutlayan Başkan Selvitopu, birlik ve beraberlik sevgi, saygı içersinde nice güzel bayramlar geçirmelerini diledi.

Karabağlar istikrarlı yapısıyla büyümeye devam edecek

Her yılın daha da zor geçtiğine vurgu yapan Başkan Selvitopu, “Karabağlar Belediyesi istikrarlı bir yapıyla bugünlere geldi. Önümüzde zor günler bizi bekliyor. Ekonomik zorluklarda yaşayacağız. Bizler hazırlıklıyız, tedbirliyiz. Bundan sonra da sağlıklı bir şekilde istikrarlı yapıyı devam ettireceğiz. Bu zorluğu hep birlikte aşacağız. İnsan odaklı çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Selvitopu Temizlik İşleri Şantiyesi’nden sonra Veteriner İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Ana Hizmet Binası’ndaki çalışanlarla ve vatandaşlarla bayramlaştı. Selvitopu burada da “Daha nice bayramlar hep birlikte yaşamayı diliyorum” diye konuştu

Top