Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 27 Nisan 2020, 14:13
Okunma: 427 Kez Görüntülendi

 

Evlerinden çıkamayan çocuklar resim ve şiirlerini gönderiyor.

 

Karabağlar'da 23 Nisan Coşkusu Dinmiyor

 

 

Karabağlar Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan coşkusunu, koronavirüs salgınına karşın yaşatıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı nedeniyle çocukların yaptıkları resimler, okudukları şiirler, belediyenin sosyal medya hesaplarında yayınlanmaya başlandı.

Koronavirüs salgınına karşı önlemler kapsamında evlerinden çıkamayan çocuklar, resim ve şiirleri, “23nisan100yasinda@karabaglar.bel.tr” e-posta adresine göndermeye devam ediyor. Bugüne kadar onlarca çalışma gönderilirken, bunların Karabağlar Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılmasına da başlandı. Çocuklar şiir ve resimlerinde özellikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e duydukları sevgi ve özlemi dile getiriyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı olması nedeniyle aylar öncesinden hazırlığını yaptıkları çok özel kutlamaları iptal etmek zorunda kaldıklarına dikkat çekti. Mustafa Kemal Atatürk'ün türlü zorluklara karşın kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ve çocuklara armağan ettiği 23 Nisan'ın sonsuza kadar yaşayacağını vurgulayan Başkan Selvitopu, çocuklara şöyle seslendi:

 

Bağımsızlığımızın ve demokrasimizin temeli olan TBMM'nin açılışının 100. yılında, bayramınızı evlerinizde yine aynı gurur ve coşkuyla kutlayacağınıza eminim. Gelecek 23 Nisanlarda yine birlikte meydanlarda olacağız. Ancak şimdi evlerimizde kalmak zorundayız. Bu nedenle tüm çocuklarımızı 100. yıl coşkusuna ortak olmaya; şiirlerini ve resimlerini sitemize göndermeye çağırıyorum.”

Top