Tarih: 24 Nisan 2018, 08:43

Karabağlar'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Karabağlar'da 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı. Karabağlar Kaymakamlığı'nda düzenlenen Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından Karabağlar Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi'nde tören düzenlendi.

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Personel Albay Orhan Kadir Gök'ün katıldığı 23 Nisan kutlamalarına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu eşi Fügen Selvitopu ile birlikte katıldı.

Törenin açılış konuşmasını  Karabağlar Milli Eğitim Müdürü Vekili Erdoğan Akyüz yaptı. Vatandaşlarında büyük ilgi gösterdiği törende şiir okuma, dans gösterisi, ritim grubu gösterisi ve halk oyunları gösterileri ile sona erdi. Başkan Muhittin Selvitopu, orta okullar arası şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere madalyalarını vererek başarılarının devamını diledi. Törende öğrencileri yaptığı gösteriler büyük alkış alırken, tören fotoğraf çekimleri ile son buldu.