Tarih: 27 Kasım 2018, 10:15

Karabağlar’da Asfaltlama Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiye Ekipleri, ilçenin ihtiyaç duyulan her noktasında yaptıkları asfaltlama çalışmalarına hızla devam ediyor. Başkan Muhittin Selvitopu da çalışmalara katılarak yerinde incelemelerde bulunuyor.

İlçedeki zamanla yıpranan ve aşınan yollarda asfaltlama çalışmaları kapsamında önceki gün ekipler Yunus Emre Mahallesi’ndeydi. Devam eden çalışmalara Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katılarak çalışma ekibinden bilgi aldı. Yunus Emre Mahalle Muhtarı Süleyman Can ile çalışmaları yakından inceleyen Başkan Selvitopu, asfalt silindir aracına binerek tüm yol boyunca yapılan çalışmaları yakından inceledi.

Vatandaşlar çalışmalardan çok memnun

Çalışmalardan memnun olan vatandaşlar da Başkan Muhittin Selvitopu ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Asfaltlama çalışmaları Yunus Emre Mahallesi’nin ardından  diğer tüm mahallelerde de devam edecek.