Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 14 Mayıs 2019, 09:54
Okunma: 1343 Kez Görüntülendi


Karabağlar’da Memurların Toplu Sözleşme Sevinci

Karabağlar Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında imzalanan toplu sözleşme ile memur ve sözleşmeli memurların maaşlarına ödenen ek sosyal denge tazminatı 1927 TL’ye yükseltildi.

Tüm Bel-Sen ile imzalanan toplu sözleşmeye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Başkan Yardımcıları, ilgili bürokratlar ile Tüm Bel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Aygün, İşyeri Temsilcisi Faruk Gülmez ve Murat Kınacı katıldı.

Emeğe her zaman değer veriyoruz

İmza töreninden sonra konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, toplu sözleşmenin hayırlı olması dileğinde bulundu. Her zaman çalışanların hak, hukuk ve emeğine değer verdiklerinin altını çizen Başkan Selvitopu, “Bundan sonra da bu anlayışımız devam edecek. Çalışanlarımızın da görevlerini layıkıyla yapacaklarından hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Aygün :“Başkan Selvitopu’na teşekkür ediyorum”

Toplu sözleşmenin Karabağlar Belediyesi’nde çalışan memur ve sözleşmeli memur toplam 433 çalışanı kapsadığını belirten Tüm Bel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Aygün ise “Sözleşmemizin temel amacı çalışanlarımızın daha iyi bir ekonomiye sahip olmalarıydı. Bugün imzalanan toplu sözleşme ile Karabağlar Belediyesi’nde çalışan memur ve sözleşmeli memur arkadaşlarımız net 1927 TL sosyal denge tazminatı alacaklar. Sosyal denge demek, memurların ekonomisin biraz daha iyileşmesi demektir. Bu bakış açısından dolayı Başkanımız Muhittin Selvitopu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Top