Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 04 Mart 2020, 16:09
Okunma: 631 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, 31. MODEKO’nun açılışına katıldı, stantları ziyaret etti.

 

Karabağlar’da Mobilya Sektörüne Destek Sürecek

 

31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO), Fuar İzmir’de kapılarını ziyaretçilerine açtı. Düzenlenen açılış töreninde konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İdlib şehitlerimizi andı ve acılı ailelere başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diledi. Mobilyanın kalbinin İzmir’de Karabağlar’da attığını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Yerel yönetim olarak sektörümüzün her zaman yanında olduğumuzu ve olacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası’yla birlikte Marangozluk ve Çıraklık Eğitim Merkezi’ni yaşama geçiriyoruz. Bu merkezimizin sektöre önemli katkılar sağlayacağını biliyoruz. Mobilyacılarımıza desteğimiz her zaman devam edecek” dedi.

Kurdele kesiminin ardından Başkan Selvitopu, fuarda yer alan stantları ziyaret ederek, katılımcılara başarılar diledi. Ayrıca mobilya ustalarıyla söyleşerek, üretim teknikleriyle ilgili ayrıntılı bilgi aldı.

Başkan Selvitopu  Karabağlar Belediyesi standında da, İzmir Vali Yardımcısı Hulisi Doğan, Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan, İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan,  MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen ve meclis üyelerinin de aralarında olduğu çok sayıda konuğu ağırladı.

 

KARABAĞLAR BELEDİYESİ FUARDA

 

Karabağlar Belediyesi, ilçenin önemli sektörlerinden mobilyaya yönelik destek ve çalışmalarını, A Hol 316 numaradaki standında duyuruyor. Karabağlar Belediyesi Standı’nda, üniversitelerin mobilya tasarım bölümü öğrencilerinin çalışmaları, belediye projelerin yer aldığı afiş ve broşürlerle Kavacık Kadın Kooperatifi’nin ürünleri sergileniyor. Ayrıca standı ziyaret eden konuklara Kavacık üzümünden yapılan lokum ikram ediliyor.

Türkiye’nin önde gelen 317 mobilya üreticisinin ürünlerini sergiledi fuar, 8 Mart’a kadar 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

………..

Top