Tarih: 01 Haziran 2018, 10:25

Karabağlar’da Ramazan Dopdolu Geçiyor

Hergün 2 bin kişilik iftar sofraları kuruluyor

Karabağlar Belediyesi, mahallelerde kurduğu iftar sofraları ile Ramazan Ayı’nın bereket ve bolluğunu vatandaşlarla paylaşmayı sürdürüyor. Mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi gören iftar sofralarına ortalama 2 bine yakın vatandaş katılıyor. Başkan Muhittin Selvitopu da tüm iftar yemeklerine katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yapıyor.

Sevgi, dostluk ve barış sofraları Karabağlar’da

Karabağlar Belediyesi tarafından, Ramazan'ın bolluk ve bereketini yaşatmak amacıyla farklı mahallelerde düzenlenen iftar sofralarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Tüm iftarlara katılan Başkan Selvitopu vatandaşlarla sohbet ederken, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile meclis üyeleri de bereketli sofralarda kendisine eşlik ediyor.

İftar sofraları Ramazan boyunca devam edecek

Katıldığı iftar programlarında Ramazan Ayının paylaşım ve bereket ayı olduğunun altını çizen Başkan Muhittin Selvitopu, bu ayın memleketimize barış ve huzuru hâkim kılması dileğini yineliyor.

Karabağlarda iftar sofraları, bundan sonra da belirlenen noktalarda Ramazan ayı süresince devam edecek.