Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 18 Haziran 2020, 11:13
Okunma: 372 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu, LGS’ye girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

 

Karabağlar’da Sınav Merkezleri Dezenfekte Edildi

 

Karabağlar Belediyesi, cumartesi günü yapılacak Liseye Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi ilçedeki tüm sınav merkezlerini dezenfekte etti.

Koronavirüs salgınına karşı yoğun bir mücadele veren Karabağlar Belediyesi, LGS sınavına girecek öğrencileri ve onların heyecanına ortak olan ailelerini unutmadı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’yle de görüşülerek Karabağlar’da LGS sınavının gerçekleştirileceği 38 okulda, kapsamlı dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Sınıflar, koronavirüs tehdidine karşı baştan aşağı ilaçlandı.

Salgın sürecinde ilçedeki berberler, kuaförler, kahvehaneler, camiler gibi bir çok yerin dezenfeksiyonunu yaptıklarını hatırlatan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Çocuklarının sağlığını düşünen ailelerinin taleplerini de dikkate aldık. Sınava girecek tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

REHBERLİK DESTEĞİ

 

Karabağlar Belediyesi, LGS’yle ilgili öğrencilere ve ailelerine, sınav kaygısıyla başa çıkabilmenin yollarını anlatan rehberlik hizmeti de sunuyor. Uzman Psikolog Deniz Polat’ın hazırladığı bilgiler, belediyenin web sitesiyle sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

 

…..

Top