Tarih: 10 Haziran 2019, 10:54

Karabağlar'da Yaz Temizliği

Karabağlar Belediyesi, ilçede bulunan hastane, okul, mezarlık duvarları, istinat duvarları ile görüntü kirliliği yaratan yapıların duvarlarını kireçle boyayarak daha temiz bir görüntüye kavuşturuyor.

Karabağlar'da 58 mahalleyi kapsayan çalışmalar Karabağlar Belediyesi tarafından gerçekleştirilirken, etap etap Karabağlar'ı dolaşan ekipler önceden belirlenen alanlara kireçle boyama yapıyor. Hem temizlik, hem de görünüm açısından yapılan çalışmaların sonbahar mevsimine girerken de tekrarlanacağı belirtildi.

Aralıksız olarak devam edecek

Belediye yetkilileri, daha temiz bir Karabağlar için çalışmaların bundan önce olduğu gibi yine aralıksız olarak devam edeceğini ifade ederken, bu çalışmalarla Karabağlar’da görüntü kirliliğinin de önüne geçilmesinin amaçlandığı belirtildi.