Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 27 Nisan 2020, 14:20
Okunma: 423 Kez Görüntülendi

Başkan Selvitopu pazaryerlerinde vatandaşlara ve esnafa Türk Bayrağı dağıttı.

 

Karabağlar’dan 23 Nisan Çağrısı

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçenin farklı mahallelerinde kurulan pazarlarda vatandaşlara ve esnafa Türk Bayrağı dağıtarak, “23 Nisan coşkusunu, evlerimizde de olsak hep birlikte yaşayalım” dedi.

Bozyaka, Vatan ve Yaşar Kemal mahallerinde kurulan semt pazarlarını ziyaret eden Başkan Selvitopu, koronavirüs salgınına karşı alınan önlemleri yerinde denetledi. Vatandaşlara ve pazarcı esnafına belirlenen kurallara uyma çağrısı yapan Başkan Selvitopu, gerekli önlemleri alanlara da teşekkür etti.

Pazaryerlerinde vatandaşlara ve esnafa Türk Bayrağı dağıtan Başkan Selvitopu, “Salgınla mücadele için 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Evlerimizde de olsak 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşayalım” diye konuştu.

Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajında da çocuklara seslenerek, “Değerli çocuklarımız. Atatürk bu bayramı sizlere armağan etti. O nedenle 23 Nisan akşamı saat 21.00’de balkonlarımıza çıkarak, İstiklal Marşımızı hep birlikte seslendirelim. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” dedi.

 

 

Top