Tarih: 02 Nisan 2018, 15:43

Yazar Türkay Çakalağaoğlu

Karabağlarlı Çocuklarla Buluştu

Karabağlar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında Yazar Türkay Çakalağaoğlu çocuklarla buluştu. İlçede okuyan çocukların katıldığı etkinlikte Çakalağaoğlu çocukların merak ettikleri soruları içtenlikle yanıtladı.

Karabağlar Belediyesi’ne ait Yeşil Ev’de düzenlenen etkinlikte öyküleri ile ilgili bilgilendirmede bulunan Yazar Türkay Çakalağaoğlu ayrıca yazdığı tiyatro oyunlarından da söz etti.  Çocuklardan bol bol hayal kurmalarını isteyen Çakalağaoğlu,  “Dünyanın en güzel şeyi hayal kurmak. Yaşananları yazmak bence yazarlık değil. Eğer hayal kurabiliyorsanız o zaman iyi bir yazar olursunuz” dedi.

Çocukların sorularını yanıtladı

Konuşmanın son bölümünde çocukların merak ettiği soruları tek tek yanıtlayan Türkay Çakalağaoğlu, ayrıca son yazdığı “Müdürün Çikolataları” isimli kitabını da imzaladı.