Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 28 Eylül 2018, 09:43
Okunma: 688 Kez Görüntülendi


Karabağlarlı Muhtarlar Çanakkale’de

Karabağlar Belediyesi’nin davetlisi olarak Çanakkale Şehitlik Turu’na katılan muhtarları Başkan Selvitopu eşiyle birlikte yalnız bırakmadı. Karabağlar’da muhtarlarla iyi niyetli, toplumdan, halktan yana uyumlu bir biçimde çalıştıklarını belirten Başkan Selvitopu, “Benim de bir dönem daha başkanlık yapma hedefim var. Umarım sizlerle birlikte görevimize devam eder, ilçemizi çok daha iyi yerlere getiririz” dedi. Muhtarlar da Başkan Selvitopu’na yapmış olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek,  “Bir değil iki dönem daha birlikte çalışırız” temennisinde bulundular.

 

Karabağlar’daki muhtarlar aileleri ile birlikte, belediye tarafından düzenlenen Çanakkale Şehitlik Turu’na katıldı. İki gün boyunca Çanakkale Savaşı’nın olduğu tüm alanları rehberler eşliğinde dolaşan muhtarlar ayrıca antik bölgeleri de gezerek bilgi sahibi oldular. Geziye eşi Fügen Selvitopu ile birlikte katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  muhtarlara bu geziye katıldıkları için teşekkür ederek, bundan sonra da periyodik olarak bu tür gezileri düzenleyeceklerini söyledi.

Uyumlu bir biçimde çalışıyoruz

İlçedeki muhtarları temsilen Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Akbıyık ve Gülyaka Mahalle Muhtarı Gülizar Öztekin ile birlikte masaya oturan Başkan Selvitopu muhtarlara Karabağlar’da birlikte oldukları süre boyunca iyi niyetli, toplumdan, halktan yana uyumlu bir biçimde çalıştıklarını söyledi. Karabağlar’ın gelecekte daha iyi yerlere geleceğini belirten Selvitopu, “Çünkü biz bunun alt yapısını yaptık. Bütün mahallelerde planlamalar bitti. Son aşamada İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde yer aldı. Ayrıca biz bu planlamaları siyaset için değil,  gerekli olduğu için yapıyoruz” diye konuştu.

 

Umarız bir değil,  iki dönem birlikte çalışırız

Bir dönem daha başkanlık yapma hedefi olduğunu söyleyen Başkan Selvitopu, “Umarım sizlerle birlikte görevimize devam eder, ilçemizi çok daha iyi yerlere getiririz” dedi. Muhtarlar da Başkan Selvitopu’na yapmış olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek,  “Umarız bir değil,  iki dönem daha birlikte çalışırız.” temennisinde bulundular.

 

Kadın muhtarlardan çiçek

Konuşmaların sonunda ilçeye yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kadın muhtarlar ile Ali Fuat Cebesoy Mahalle Muhtarı Talib Doğan, Başkan Selvitopu’na çiçek verirken,  ilçenin en kıdemli erkek muhtarı Doğanay Mahalle Muhtarı Halil Şenkuzu ve en kıdemli kadın muhtarı Gülyaka Mahalle Muhtarı Gülizar Öztekin de Başkan Selvitopu’na kalpak ve çeşitli hediyeler sunarak teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

Top