Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 31 Ağustos 2020, 14:42
Okunma: 460 Kez Görüntülendi

 

KARBEM, 141 Öğrenciyi Daha Üniversiteli Yaptı

Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde (KARBEM) öğrenim gören öğrenciler pandemi sürecine rağmen Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavında anlamlı bir başarıya daha imza attı. Karabağlar Belediyesi bünyesinde 8 yıl önce faaliyete geçen KARBEM, bugüne kadar 1435 öğrencinin üniversiteli olmasında pay sahibi olurken,  bu yıl da 141 öğrenci üniversite sınavlarında başarı sağladı.

Eğitime her geçen gün daha da önem veren ve pandemi sürecine rağmen okullara destek olmayı sürdüren Karabağlar Belediyesi, bu alanda da önemli başarılara imza atmayı sürdürüyor.

Bu doğrultuda Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM), YKS sınavında başarılarına bir yenisini daha ekledi. Mart ayında başlayan pandemi sürecinde eğitime ara vermeyen, merkezdeki eğitimcilerin ve idarecilerin büyük bir özverisiyle uzaktan eğitimi sürdüren KARBEM, 141 öğrencisini daha üniversiteli yaptı. Önceki gün açıklanan YKS sonuçlarına göre KARBEM öğrencileri, Hukuk, Mimarlık, Mühendislik başta olmak üzere pek çok branşta eğitim görme hakkını elde ettiler.

Öğrencilerden Başkan Selvitopu ve KARBEM eğitimcilerine teşekkür

KARBEM’in sağladığı imkanlardan yararlanarak üniversiteyi kazanan öğrenciler de başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu olmak üzere, merkezdeki idarecilere ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Öğrenciler, özellikle pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte eğitimin aksamamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, uzaktan eğitimle de olsa üniversite sınavına iyi hazırlandıklarını ifade ettiler.

Başkan Selvitopu öğrencileri kutladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da YKS sınavına katılarak başarı sağlayan tüm öğrencileri tebrik ederek, yeni eğitim hayatlarında onlara başarı diledi. Selvitopu, “Öğrencilerimizin başarısı, ailelerini olduğu kadar bizleri de oldukça mutlu ediyor. Eğitime desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz; ayrıca KARBEM’i, Karabağlar’ın farklı bölgelerinde de açmak için çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

 

Top