Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 31 Aralık 2019, 15:04
Okunma: 511 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediyesi semt merkezlerinin kursiyer kadınları yeni yıl kutlamasında buluştu.

 

Rant Halkın Olacak!

 

Karabağlar Belediyesi semt merkezlerinin kursiyer kadınları 2020 yılını, Türkan Şoray Nikah Salonu’nda düzenlenen özel bir etkinlikle karşıladı. Eşi Fügen Selvitopu’yla birlikte kutlamaya katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni yılın bolluk ve refah getirmesini dileyerek, “Karabağlar'ın rantı halkın olacak” dedi.

Yeni yıl kutlamasına, salonu dolduran kursiyer kadınların yanı sıra, meclis üyeleri, muhtarlar ve bürokratlar da katıldı. Etkinliğin başında Eşi Fügen Selvitopu'yla birlikte kursiyer kadınlara kırmızı karanfil dağıtan Başkan Selvitopu, 2020 yılının ülkemize barış, hoşgörü, sevgi ve bolluk getirmesini diledi. Ülkede yaşayan yurttaşların bunları hak ettiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Biliyoruz ki sizler, eşleriniz, çocuklarınızla birlikte zorlu bir yaşam mücadelesi veriyorsunuz. Bizler de yeni yılda sizlerle birlikte olacak, sıkıntı ve sevinçleri paylaşmaya devam edeceğiz. Dertlerin, sıkıntıların azaltılmasının tek yolu çok çalışmak. Onun için göreve geldiğimizde 4 olan semt merkezlerinin sayısını 16’ya çıkardık. Şimdi hedefimiz bunları 58 mahallemizin tamamına yaymak” dedi.

 

HER KURUŞA ÖZEN

 

Karabağlar Belediyesi’nin her bir kuruşunu harcarken çok dikkatli olduklarını belirten Başkan Selvitopu, şunları söyledi:

“Bize bu görevler emanet veriliyor. Bu onuru verenler de sizlersiniz. Onun için, meclis üyelerimizle birlikte sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Karabağlar Belediyesi’nin her kuruşunu yerli yerinde, Karabağlar halkı için harcama çabasındayız. Karabağlar’ın gelişmesi, sizlerin daha rahat bir yaşam sürmesi için bu mücadeleyi sürdürmeye kararlıyız. Ancak bu mücadelemizi, anlayışımızı engellemek isteyenler var. Onlar bilsinler ki Karabağlar’ı asla ranta teslim etmeyeceğiz. Eğer ortada bir rant varsa, bu Karabağlar’da yaşayan 500 bin insanın olacak. Her ne olursa olsun asla ilkelerimizden taviz vermeyeceğiz. Hangi etnik kökenden, dini inanıştan olursa olsun tüm yurttaşlarımızın yanı başında olacağız. Zorlukları ve güzellikleri, bugün olduğu birlikte paylaşma niyetindeyiz. 2020 yılı sevgi, bolluk ve güzellik getirsin istiyoruz.

Konuşmasının ardından Başkan Selvitopu, semt merkezi kursiyerlerinden Sezin Akkuş’la bir süre dans etti. Daha sonra halaya katılan Başkan Selvitopu ve Eşi Fügen Selvitopu, yeni yıl pastasını da kursiyerler ve meclis üyeleriyle birlikte kesti.

Top