Tarih: 15 Mart 2018, 13:57

Sağlıklı Dişler, Sağlıklı Nesiller

Karabağlar Belediyesi tarafından geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen ve ana sınıfı öğrencilerine yönelik ağız - diş sağlığı eğitimlerinin ikincisi başladı.

Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri Eskiizmir ve Uluğbey İlkokulu ana sınıfı öğrencilerinin katıldığı etkinlikte çocuklara daha önce dağıtılan fırçalama takvimlerinin kontrolleri yaparken, ayrıca daha önce anlatılan bilgilerde uygulamalı olarak tekrar edildi.

Diş fırçası ve macunu dağıtıldı

Diş fırçalamanın önemine değinen Sağlık İşleri Müdürü Emire Çalışır, 3 aylık süreçte çocukların dişlerini çok iyi fırçaladıklarını belirterek onları ve ailelerini kutladı. Etkinlik sonunda çocuklara Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun hediyesi olan diş fırçası ve macunu dağıtıldı. Yetkililer bu etkinliğin önümüzdeki aylarda da devam edeceğini ifade ettiler.