Tarih: 14 Eylül 2017, 11:06

SANATÇI DOKTOR

Çocuk Doktoru Mustafa Okçay, hekimliğin yanı sıra şair, yazar ve ressam kimliğiyle de dikkat çekiyor. Okçay'ın resim sergisi, Kavacık Üzüm Festivalinde sergilenecek İZMİR Gazi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nde Uzman Doktor olarak hizmet veren Mustafa Okçay'ın 10 parmağında, 10 marifet var. Okçay, asıl mesleği doktorluğun dışında sanatçı kişiliğiyle de önemli eserlere imza atıyor. Başarılı hekim, şiir ve romana da ayrı bir önem veriyor. 'Renk katacak' Yayınlanmış eserleri de bulunan Okçay, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. 16-17 Eylül arasında gerçekleştirilecek Kavacık Üzüm Festivali'nde resim sergisi açacak olan Çocuk Doktoru Mustafa Okçay, kitaplarını da Başkan Selvitopu, Okçay'ı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı, etkinliklerde yer almasından mutluluk duyduğunu söyledi. imzalayacak. Kavacık Üzüm Festivali'ne davet edilmekten ve sanatsal etkinliklere katılacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Mustafa Okçay, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerçekleştirilecek üzüm festivallerinin Kavacık'm tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da, Okçay'ın eserleriyle festivale ayrı bir renk katacağını belirtti.