Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 27 Nisan 2020, 14:38
Okunma: 620 Kez Görüntülendi

Karabağlar Belediyesi temel hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Selvitopu Temizlik Çalışmalarını Denetledi

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde aralıksız hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün şantiyesine giderek, çalışmaları yerinde denetledi.

Dezenfeksiyon tünelinden geçtikten sonra yetkililerden bilgi alan Başkan Selvitopu, özveriyle çalışan ekiplere teşekkür etti. Salgın sürecinde temizlik hizmetlerini artırarak sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Toplu yaşam ve kullanım alanlarının dezenfekte edilmesinden konteyner temizliklerine kadar düzenli yaptığımız çalışmalara, bu hassas süreçte daha fazla önem veriyoruz” dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, toplum sağlığının korunması amacıyla dezenfeksiyon çalışmalarını 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle daha da hızlandırdı. Ekipler sabah erken saatlerde ellerine eldiven, yüzlerine maske takıp, sosyal mesafe kurallarına uyarak tüm mahallelerde çöp toplama işlemlerini gerçekleştirdi. Diğer ekipler de ana arterleri ilaçlı suyla yıkadı. Ayrıca araçlar mahalleleri dolaşarak dezenfeksiyon çalışması yaparken, kontenyerler de ilaçlı sularla dezenfekte edildi.

Top