Tarih: 06 Ağustos 2018, 08:55

Selvitopu'ndan Muhtarlıklara Ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede yapılan çalışmaları incelemek için, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İlçede ki çalışmaları yerinde incelemek için, çalışmaların yapıldığı mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti. Vatan Mahallesi Muhtarı Metin Bayrak ve Adnan Süvari Mahalle Muhtarı Harun Özbilmez'i makamında ziyaret eden Selvitopu, muhtarlarla birlikte çalışmaları denetledi. Belediye çalışanlarından bilgi alan Selvitopu, daha sonra mahalle esnafı ve vatandaşlarla buluşarak, sohbet edip çay içti. İlçede yapılan genel çalışmalar ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendiren Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin ilçe onarım ve tadilat çalışmalarınada ara vermeden devam edeceğini sözlerine ekledi.