Tarih: 25 Eylül 2017, 07:04

Yayın Tarihi :25.09.2017

SELVİTOPU' NUN KÜÇÜK KONUKLARI

Selvitopu'nun küçük konukları  Karabağlar'daki Uluslararası Kültür, Eğitim, Bilim Okulları (UKEB)l-C sınıfı Öğrencileri Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Sınıf öğretmeni özlem İzmirli ve İngilizce Öğretmeni Esin Aysel eşliğinde Başkan Selvitopu'na çiçek sunan minikler daha sonra merak ettikleri sorulan Başkan amcalarına sorarak yanıt aldılar. Başkan Selvitopu ise çocuklara tek tek adını sorarak, belediyenin çocuklar için yapmış olduğu çalışmalar hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Başkan Selvitopu, ayrıca çocuklarla bol bol fotoğraf çektirerek onların isteklerini kırmadı. Belediyenin kapılarının öğrencilere her zaman açık olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu, öğretmenlere de ziyaretten dolayı teşekkür etti, "Sizler bizim geleceğimizsiniz, ne zaman isterseniz gelebilirsiniz" dedi. Ziyaretin sonunda Selvitopu, öğrencilere kırtasiye seti ile okul çantası hediye ederek, başarılar diledi.