Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 02 Mart 2018, 15:37
Okunma: 806 Kez Görüntülendi

Tek Yumruk, Dimdik Ayakta Duracağız

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun 4 yıl önce göreve gelmesinin hemen ardından başlayan “Bölgesel Muhtarlar Toplantısı”nın 5’inci tur  2’inci toplantısı Arap Hasan Mahallesinde düzenlendi. Toplantıda konuşan Başkan Selvitopu, Afrin Operasyonu'nda şehit düşen 8 askerimize Allah'tan rahmet diledi ve ülke olarak dayanışmaya ihtiyacımız olduğunu vurgulayıp, "Bu ülkenin insanları birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olarak ayakta durmasını bilmiştir,  bundan sonra da her zaman bilecektir” dedi.

Bahçelievler,  Arap Hasan,  Basın Sitesi, Bahar, Reis, Esenlik, Doğanay ve Vatan mahallesi muhtarlarının katıldığı toplantıda Başkan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Hepsine mücadele ruhu ve azim diliyoruz

Konuşmasına Afrin’de hayatını kaybeden 8 şehidimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabır dileyerek başlayan Başkan Selvitopu,  “Bu acı hepimizin acısı. Oradaki Mehmetçiklerimizin sağ salim, kısa süre içinde yurdumuza ve ailelerine dönmelerini ve yaşamlarına devam etmelerini diliyoruz. Hepsine buradan mücadele ruhu ve azim diliyoruz,  Allah güç kuvvet versin diyoruz. Onların her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız

Ülkemizin zor bir coğrafya içinde olduğunu hatırlatan Selvitopu,  “ Bu dava ülkemizin, hepimizin  davası. Bu ülkede yaşayan insanların güvenlik içinde yaşaması en doğal hakları. Ordumuz da bunu yapmaya çalışıyor. Bu ülke insanları birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olarak ayakta durmasını bilmiştir,  bundan sonra da her zaman bilecektir” dedi.

Muhtarlarımızla koordineli çalışıyoruz

Muhtarlarla tek tek konuşan ve notlar alan Başkan Selvitopu, “Amacımız iletişimi güçlü kılıp, daha sağlıklı şekilde çalışmalarımızı sürdürmek. Yerel yönetimler olarak muhtarlık kurumlarını önemsiyoruz. 4 yıldır sizlerle koordineli şekilde çalışmalara devam ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan Selvitopu toplantının ardından Arap Hasan Mahalle Muhtarı Hülya Torun ile birlikte mahalleyi dolaşarak incelemelerde bulundu

Top