Tarih: 10 Nisan 2018, 13:44

Üreten Kadınlarla Buluşmalar Devam Ediyor

Belediyemizin Semt Merkezlerinde düzenlenen kahvaltılı toplantılarda, burada eğitim alan kadınlarla bir araya gelen Başkan Muhittin Selvitopu, Belediyenin çalışmaları ve geleceğe dönük projelerine ilişkin bilgi veriyor.

Bu kapsamda Aydın Mahallesi Semt Merkezindeki kurslara devam eden kadınlarla buluşan Başkanımız Selvitopu, kadınların toplumsal yaşam içindeki rolüne son derece önem verdiklerini ifade etti. Bu çerçevede yerel yönetim olarak ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirten Başkanımız Selvitopu, semt merkezlerinin sayısını arttırarak daha fazla kadının buralardan yararlanması için çalıştıklarını dile getirdi.

Toplantıya Aydın Mahalle Muhtarı Mustafa Kaya ile Yunus Emre Mahalle Muhtarı Süleyman Can da katıldı.