Tarih: 06 Şubat 2019, 09:56

YAŞAR KEMAL MAHALLESİ PAZARYERİ TAHSİS İŞLEMİ DUYURUSUDUR

İlçemiz sınırları içerisinde bulunan 6001 Sokak No: 3 adresinde açılacak olan Yaşar Kemal Mahallesi Pazar yeri Salı günü kurulacaktır. Pazaryerinde, 3 adet Balık Tezgahı, 3 adet Tavuk Tezgahı, 2 Adet Yumurta Tezgahı, 2 Adet Kuruyemiş Tezgahı, 2 Adet Bakkaliye Tezgahı, 4 Adet Süt Ürünleri Satış yeri, 3 Adet Zeytin Satış Yeri, 97 adet Manav Tezgahı (23 Adet üretici + 74 adet normal) olmak üzere toplamda 116 tezgah bulunacak olup; tezgâhların kullanım hakkı için Pazaryerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 13. Maddesi doğrultusunda tahsis işlemleri yapılacaktır.

Söz konusu tezgâhlar için tercihen ilçemiz sınırları içerisinde ikamet edenlere öncelik verilmek kaydıyla Zabıta Müdürlüğüne yapılacak olan müracaatlar için tek tezgah olacak şekilde satış yerleri tahsis edilecektir.

Bu nedenle talepte bulunacak Pazarcı esnafının 15/02/2019 tarihi saat 17:30’a kadar Pazaryerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 12. maddesinde belirtilen belgelerle bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir. Ayrıca, başvuru tarihinden önceki bir yıl içinde belediyece hakkında tahsis iptali kararı verilmemiş olması da gerekmektedir.

Başvuru Yeri: Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Yeşillik Caddesi No:232 Kat. 2

Son Başvuru Tarihi: 15/02/2019 Cuma günü Saat: 17:30

Kura İşlemine Hak Kazananların Duyuru Tarihi: 18/02/2019 Saat :10:00

Kuraya Başvuranların İtirazları: 26/02/2019 Saat : 17:30 ‘a kadar Zabıta Müdürlüğüne Şahsen dilekçe ile başvuru yapılacaktır

Kura Tarihi ve yeri ayrıca bildirilecektir.

Başvuru Evrakları:

1-) İlgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

(Üretici ise) Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde tutulan ilgili sistemlere kayıtlı olduğu gösterir “Çiftçi Kayıt Sistemi” ÇKS belgesi, 2019 Yılı Belgesi

2-) Son altı ay içinde çekilmiş 3 (üç) adet vesikalık fotoğraf,

3-) İkametgâhını gösterir belge,

4-) Vergi kaydı olduğuna dair belge (Üreticiler hariç)

5-) Nüfus Cüzdan fotokopisi,

6-) Belediyeden Borcu Yoktur Belgesi,