Tarih: 28 Eylül 2018, 09:45

Yaz Spor Okullarında Muhteşem Final

Karabağlar Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından çocuklar ve gençlerin yaz tatilini spor yaparak geçirmesi amacıyla düzenlenen yaz spor okulları sona erdi. Bu yıl kurslardan yararlanan kişi sayısı geçtiğimiz yıllara oranla daha da arttı; katılımcı sayısı 3 bin 200’ü buldu.

Branşlarında uzman antrenörler tarafından belediyenin 15 ayrı spor tesisinde 3 ay boyunca devam eden kurslara katılanlar, hem spor yapıp hem de boş zamanlarını verimli bir biçimde değerlendirdiler. Kurslarda futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, taekwondo, karate, tenis, bocce, boccia, halk oyunları, pilates – aerobik ve zumba dersleri verilirken, küçük çocuklardan yetişkin erkek ve kadın kursiyerlere kadar geniş bir katılım sağlandı.

Yeni dönem kayıtları başladı

Yaz spor okullarının sona ermesiyle yeni dönem spor kayıtları da başladı. Karabağlar Belediyesi spor tesislerinde çocuklar ve yetişkinler için spor branşları ders saatlerine göre ayarlanacak.