Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 31 Ekim 2017, 09:29
Okunma: 861 Kez Görüntülendi

Yıldız Sporcudan Başkan Selvitopu’na Renkli Ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  Kick Boks ve Muaythai’de çok sayıda derecesi olan ve yıldızlar kategorisinde Muaythai 2017 Türkiye Şampiyonu olan Murat Baran Özdemir’i makamında kabul etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette, genç sporcu, Başkan Selvitopu’dan destek talebinde bulundu.

Uluslararası şampiyonalarda birincilik derecesi de olan 14 yaşındaki Murat Baran Özdemir, annesi Çınar Özdemir, dedesi Bektaş Altıntop ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Recep Çatuk ile birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti.

Uluslar arası başarılara sahip

Dört yıldan bu yana kick boks ve muaythai sporuyla profesyonel olarak ilgilenen Özdemir, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kazandığı çok sayıda madalya ve kupayı da Başkan Selvitopu’na gösterdi. Katıldığı müsabakalar ve aldığı dereceleri anlatan Özdemir, Başkan Selvitopu’dan destek talebinde bulundu.

Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ifade Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin bu desteğinin imkânlar ölçüsünde devam edeceğini dile getirdi.

Merak ettiklerini sordu

Genç sporcuyla fotoğraf çektiren Başkan Selvitopu, kick boks ve muaythai konusunda merak ettiklerini de yıldız sporcuya sordu.

Fotoğraf çekimi esnasında karşılıklı gard alarak poz veren Başkan Selvitopu ve genç sporcu Murat Baran Özdemir’in bu durumları, objektife renkli kareler olarak yansıdı.

Top