Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat

Tarih: 06 Mart 2018, 09:06
Okunma: 777 Kez Görüntülendi

Yörükler'den Selvitopu'na Teşekkür Ziyareti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Menderes Yörük ve Türkmen Derneği yöneticilerini makamında kabul etti.  Menderes Yörük ve Türkmen Dernek Başkanı Ali Durut ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Selvitopu’nun sivil toplum kuruluşlarına göstermiş olduğu duyarlılıktan ve kendilerine de destek olmasından dolayı teşekkür etti. Durut, Selvitopu'nun Karabağlar’ın gelişmesine yönelik önemli projeleri hayata geçirdiğine dikkat çekerek, “Sayın Başkan’ın her zaman yanındayız” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana açık, şeffaf, katılımcı yönetim anlayışıyla Karabağlar’daki sivil toplum kuruluşlarına da imkanlar ölçüsünde destekte bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

Sivil toplum kuruluşlarını oldukça önemsiyoruz

Önceki gün Menderes Yörük ve Türkmen Dernek Başkanı Ali Durut ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul Başkan Selvitopu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karabağlar Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarını oldukça önemsediklerini, imkanlar ölçüsünde onlara destek olmaya çalıştıklarını belirterek sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.  

Başkan Selvitopu’nun her zaman yanındayız

Menderes Yörük ve Türkmen Dernek Başkanı Ali Durut ve yönetim kurulu üyeleri ise Başkan Selvitopu'na desteklerinden ötürü teşekkürlerini sunarak, üzerinde Türk Bayrağı işlemesinin yanı sıra  Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun adının yazılı olduğu yörüklere özgü yağlık hediye ettiler. Ziyarette Durut, Başkan Selvitopu'nun Karabağlar’ın gelişmesine yönelik önemli projeleri hayata geçirdiğine dikkat çekerek, “Sayın Başkan’ın her zaman yanındayız” dedi. Durut ayrıca, Selvitopu’nun sivil toplum kuruluşlarına göstermiş olduğu duyarlılık ve desteğinden dolayı Başkan’a teşekkür etti.

 

Top