Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Anasayfa > Müdürlükler > Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Hasan Ali ÖLMEZ

BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ

Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, belediyemizin hizmet alanı kapsamında bulunan mahallelerde kurumsal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi ve sosyo-kültürel degerlerin korunması konusunda gerekeli çalışmları yapar. Bu çalışnaları yaparken kamu kurumu niteliğindeki meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve uzman kişilerin katılımını sağlar. Ayrıca ilçede vatandaşların görüş ve düşüncelerini tespit etmek amacı ile kamuoyu yoklaması yapar ve yaptırır. Kurumsal kimliğinin tanıtılması ve güvenilir hale getirilmesi için diğer birimler ve kamuoyu arasında bilgi alışverişi içerisinde bulunur.

Ayrıca medya ve yayın organlarını kullanarak Belediyemisin geniş kitlelere tanıtımını, Belediyeye başvuran vatandaşların sorunlarının çözüm süreçlerini takip eder. Eğitim, kültür gibi alanlarda faaliyetler geliştirilmesi ve Belediyenin diğer uluslararası ilişkilerinin koordine edilmesi ile yürütülmesi konusunda yardım ve destek sağlar. Belediyemiz web sitesi yönetimini, sosyal medyayönetimini, Belediyemiz çalışanlarına halkla ilişkiler ve sosyal davranış eğitimlerini pozitif davranış biçimine çevirecek seminerler verilmesini ve protokol çalışmalarının mevzuata uygun olarak yapılmasını sağlar.