Hızlı Menü X

Arkaplan Rengi

Linklerin Altını Çiz

Linkleri Belirginleştir

Ayarları Sıfırla

Kapat


Çalışmalarımız

Karabağlar Belediyesi sınırları içerisinde 58 tane Mahalle Muhtarlığı bulunmakta olup, 58 Muhtarlık 6 bölgeye bölünerek ,  yıl içerisinde muhtarlarımızla  toplantılar yapılmış, muhtarlarımızın istek ve önerileri bu toplantılarda sözlü dinlenerek yazılı olarak müdürlüklere bu konularla ilgili dilekçeler gönderilmiş konuların çözümleri ile ilgili muhtarlarımıza yazılı bilgi verilmiştir.

 Bölgemizde bulunan tüm muhtarlarımızla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz KOCAOĞLU başkanlığında Karabağlar Bölgesi Durum Tespit Toplantısı düzenlenmiş, muhtarlarımızın tüm talep ve istekleri konularına göre  İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Daire Başkanlığına ve belediyemiz ilgili müdürlüklerine bildirilerek sorunları giderilmiştir.

Müdürlüğümüzde sürekli  muhtar ziyaretleri yapılmakta olup, mahallenin istek ve talepleri alınmakta gerekli Müdürlüklere bildirilerek sorunlar giderilmektedir.

5393 Sayılı Belediye Kanununun ;

MADDE 9- Belediye, mahallenin ve muhtarlığın ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının çözümü için bütçe imkânları ölçüsünde gerekli ayni yardım ve desteği sağlar; kararlarında mahallelinin ortak isteklerini göz önünde bulundurur ve hizmetlerin mahallenin ihtiyaçlarına uygun biçimde yürü- tülmesini sağlamaya çalışır ’denilmektedir.

Bu bağlamda belediye sınırlarımız içerisinde bulunan ihtiyacı olan  muhtarlık ofislerine 43 adet klima alınmıştır.

19 Ekim 2015 Tarih ve 29507 Sayılı Resmi Gazetede 2015/ 11 Genelge ile ilan edilen Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar günü kapsamında İlçemizde bulunan 58 muhtarımıza başarılı çalışmalarından dolayı plaket, masa bayrağı ve masa isimliği hediye edilmiştir.

 

 

Top